avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj judiciar pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj judiciar pamant

Buna ziua! As dori un sfat in legatura cu un proces in derulare.Pe scurt este vorba de o suprafata de pamant asupra caruia exista un titlu de proprietate si in care sunt trecute 4 persoane rude. Problema este ca doua persoane vreau sa imi cedeze partea. Nu se pot deplasa la proces sunt la pat. Am depus intampinari atat eu cat si celelalte parti in care am precizat dorinta dar nu stiu daca au valoare. Procesul este in faza in care expertul judiciar a localizat si masurat suprafetele de pamant. Cum sa procedez? Va multumesc.
Un notar se poate deplasa. Sau, chiar de la pat fiind, pot face ei intampinari/reconventionale etc. Un avocat, la fel, se poate deplasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren cu amplasare stabilită concret prin hotărâre judecătorească, încadrat de ocpi drept "teren fără localizare certă" doriananicolae doriananicolae Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu un sfat la următoarea problemă. Deţin o suprafata de teren obţinută prin Legea 18/1991, pentru care mi s-a ... (vezi toată discuția)
Recurs pierdut costi_mbd costi_mbd Buna seara Am avut un proces civil pentru acuparea abuziva a unei suprafete de teren de catre 2 persoane. Instanta de fond mi-a dat castig de cauza iar la ... (vezi toată discuția)
Teren retrocedat, probleme grave cu inregistrarea in planul cadastral doriananicolae doriananicolae Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu un sfat la următoarea problemă. Deţin o suprafata de teren obţinută prin Legea 18/1991, pentru care mi s-a ... (vezi toată discuția)