avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... preluare leasing de la firma aflata in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

preluare leasing de la firma aflata in insolventa

Buna ziua. Doresc sa achizitionez o masina luata in leasing de la o firma care a intrat in insolventa. Mai sunt de platit 4 rate de leasing. Va rog sa imi spuneti care sunt pasii legali pentru a achizitiona masina, astfel incat sa nu am probleme ulterior. Pot prelua leasingul si apoi sa o cumpar de la firma de leasing sau trebuie achitata de cel care are contractul si apoi sa o cumpar de la el?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:11, 19 Mai 2015
Luati legatura cu lichidatorul judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare leasing criss1122 criss1122 Cat pot dura procedurile, care este termenul, pentru un raspuns daca lichidatorul judiciar isi da sau nu acceptul pentru preluarea contractului de ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! insolventa si leasing bliss25 bliss25 Buna ziua. Am nevoie de ajutor: am o masina luata in leasing pe numele firmei la care lucrez. eu nu am putut s-o iau pe numele meu pentru ca in urma cu ceva ... (vezi toată discuția)
Leasing criss1122 criss1122 Buna seara am si eu o intrebare daca o anumita persona juridica a facut un contract de leasing la motoractive in Bucuresti si persoana este din Oradea atunci ... (vezi toată discuția)