Cat pot dura procedurile, care este termenul, pentru un raspuns daca lichidatorul judiciar isi da sau nu acceptul pentru preluarea contractului de leasing.?
Mentionez ca astept un raspuns de aproape o saptamana.
Multumesc anticipat.
nu lichidatorul trebuie sa-si dea acceptul ci firma de leasing, pentru ca de regula in momentul deschiderii procedurii de lichidare contractul de leasing inceteaza si bunul trebuie restituit, nu stiu ce fel de contract aveti dar ar trebui sa il cititi!
laur67
trebuie sa luati legatura cu firma de leasing asa cum v-am indicat anterior.
dar va intreb firma de lesing stie de deschiederea procedurii sau nu?
daca nu stie atunci grabiti-va!
laur67
Problema este ca eu am imprumutat o suma de bani unei persoane, aceasta in locul banilor ne-a dat o masina luata in leasing urmand ca sa plateasca ea ratele in continoare. Masina este luata pe firma si firma in insolventa . el nu si-a mai achitat ratele iar noi nu mai putem folosi masina pt ca ea trebuia imatriculata,. nu stiu daca firma de leasing stie ca soc este in insolventa . Daca stie ce pot face eu sa recuperez masina? Pot plati eu ratele ca si persoana fizica si apoi sa o imatriculez pe numele meu:?
Pentru firma in insolventa, leasingul este in fapt un debit iar firma de leasing un debitor ce ar trebui sa se inscrie la masa credala.
Leasingatorul i-si va recupera in natura bunul de la firma in insolventa ce ramane in continuare debitoare pentru cuantumul creantei ce o are leasingatorul asupra ei.
In aceste conditii, mergeti la firma de leasing sa discutati cumpararea masinii (acum devenita una de second-hand), in leasing pe numele Dvs.
Leasing
criss1122
Buna seara am si eu o intrebare daca o anumita persona juridica a facut un contract de leasing la motoractive in Bucuresti si persoana este din Oradea atunci ... (vezi toată discuția)