avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... preluare leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

preluare leasing

Cat pot dura procedurile, care este termenul, pentru un raspuns daca lichidatorul judiciar isi da sau nu acceptul pentru preluarea contractului de leasing.?
Mentionez ca astept un raspuns de aproape o saptamana.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: criss1122 , utilizator 19:10, 5 Martie 2010
multumesc foarte mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing criss1122 criss1122 Buna seara am si eu o intrebare daca o anumita persona juridica a facut un contract de leasing la motoractive in Bucuresti si persoana este din Oradea atunci ... (vezi toată discuția)
Probleme cu lichidatorul iulianavoicu iulianavoicu sunt creditoare intr-un proces de insolventa, lichidatorul a gasit o masina la firma debitoare (care era pe leasing), care a fost predata conform unui contract ... (vezi toată discuția)
Contract leasing - inmatriculare auto pe nume persoana fizica, la final VORNICU VORNICU Sint persoana fizica si am inprumutat o socetate comerciala cu o suma de bani pentru asi achita ratele la leasing auto , cu promisiunea ca la terminarea ... (vezi toată discuția)