avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Instrainare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Instrainare apartament

Buna ziua,

Doresc sa instrainez un apartament si nu o pot face fara dovada platii intretinerii la zi semnata de catre presedintele si administratorul asociatiei de proprietari. Problema e ca blocul nu mai are nici presedinte si nici administrator ci doar un vicepresedinte care e plecat in vacanta. Joi ar trebui sa am tranzactia de vanzare si nu o pot face fara acest act.

Va rog sa ma ajutati cu un sfat?

Multumesc,
Pai tocmai asta este,notarul nu ii va semna actul de vanzare fara aceasta adeverinta de la asociatie( adica nu are voie).
Nu va ramane decat sa reprogramati vanzarea,rezolvati cu adeverinta si apoi in functie de cat de repede o obtineti puteti semna.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2015
vicar1970, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare cumparare ContSters72658 ContSters72658 am cumparat acum 2 zile un apartament. la notar, fostul proprietar nu a avut adeverinta de la asociatia de locatari din care sa reiasa ca are sau nu are ... (vezi toată discuția)
Transfer datorie de la un apartament la alt apartament avand acelasi proprietar teodora2 teodora2 Buna seara, este posibil ca restanele pe care un proprietar le are pentru un apartament sa fie transferate altui apartament apartinand aceluiasi proprietar in ... (vezi toată discuția)
Refuzul administratorului de a semna adeverinta pentru vanzare apartament petremarianconstantin petremarianconstantin Buna ziua, As dori sa va intreb ce pot face in cazul in care administratorul blocului refuza sa-mi semneze adeverinta pentru vanzare apartament desi eu sunt ... (vezi toată discuția)