avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pot fi executat silit?
Discuție deschisă în Executare silită

Pot fi executat silit?

Buna ziua,

Am 3 credite datand din anul 2008, ultima rata platita a fost aproximativ in 2010, ca urmare am fost executat silit pe unul din credite iar pentru cel de-al 2-lea credit am semnat un contract de esalonare cu Kruk in 2014. Intrebarea este: cele 2 credite ce nu au fost executate silit pot fi prescrise? Am facut o tampenie ca am semnat contractul de esalonare cu Kruk? Prescrierea se face dupa 3 ani de la data ultimei plati a ratei daca creditul nu a fost pus sub executare silita?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2015
cata_tm_83, utilizator
Cel mai recent răspuns: cata_tm_83 , utilizator 10:00, 22 Mai 2015
Nu am cerut prescrierea in instanta deci la momentul semnarii cu Kruk nu era prescrisa desii trecusera mai mult de 3 ani de la data platii ultimei rate. Se mai poate face ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie banca,,,,,,,, nu stiu ce sa fac. stefanutzu stefanutzu Buna ziua.Va deranjez si eu cu o intrebare.In 2006 am facut un credit la o banca,prin care am scos suma de 7000 lei.Am platit lunar timp de un an dupa care am ... (vezi toată discuția)
Recuperarea creantei de catre firme de recuperare rogosz_radu rogosz_radu am avut un card de credit de la una din multele societati de creditare care activau in Romania acum cativa ani buni am folosit acest card pentru a cumpara trei ... (vezi toată discuția)
Prescrierea unei datorii CORINAANICA CORINAANICA BUNA ZIUA, am tot citit despre prescrierea unei datorii si as avea si eu o intrebare: daca creditul este facut in 2006 s-a platit un an la el si dupa aceea ... (vezi toată discuția)