avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit Provident
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit Provident

Buna ziua,
in 2010 am facut un credit la Provident, am platit cateva rate, apoi nu am mai avut posibilitatea de plata si nu am mai achitat nici o rata.
De ceva vreme primesc scrisori de la firme de recuperare(Cycle European ) in care sunt anuntata ca voi fi executata silit daca nu achit suma restanta (2500 lei).
Imi puteti transmite daca poate interveni o poprire pe salariu in aceasta situatie in mod legal dupa aproape 5 ani?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters365786 , utilizator 12:08, 31 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Ok, inca nu este cazul de executare, am primit doar 2 scrisori in care scrie ca daca nu achit suma x in termen de y zile dosarul pleaca la juridic urmand acea executare, dar daca va fi cazul si voi fi instiintata de o executare acea contestatie o pot depune eu, si daca da, cum pot face acest lucru sau e destul de greoaie procedura si ar trebui sa apelez la serviciile unui avocat?

Multumesc!
Dacă vă descurcați o puteți depune dvs, dacă nu, puteți apela la un avocat, dar aveți grijă să fie unul care se pricepe bine în această materie.

Buna ziua! In cazul in care nu ati rezolvat situatia cu cei de la Provident, pot sa va spun , pt ca am lucrat la Cycle European, chiar pe acest proiect de recuperare debite de la Provident, ca vor continua sa va terorizeze cu scrisori si telefoane, insa putin probabil sa actioneze in instanta prea curand. Sunt atat de disperati sa recupereze aceste sume incat se folosesc de tot soiul de amenintari. Popriri din salariu si actionare in instanta sunt niste basme in ceea ce priveste acest caz. Ei se chinuie sa recupereze debite din 2004..si nici pana in acest moment nu au facut vreun demers juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie recuperatori yonutz113 yonutz113 buna ziua! in urma cu cativa ani (prin 2008) am facut un imprumut la banca, iar la putin timp dupa aceea am facut si un card de credit cu limita de sold ... (vezi toată discuția)
Girant in dificultate milana2 milana2 Buna, in 2007, am semnat ca girant (din 3) pt. persoana X, care a luat un imprumut de la CAR Sanatatea, ce trebuia achitat pana in 2009; persoana X a plecat ... (vezi toată discuția)
Situatie recuperatori credit cristipatrick cristipatrick Buna ziua, In octombrie 2006 am luat un credit de nevoi personale de la o banca din Romania, rambursabil in 10 ani.De la sfarsitul anului 2007 sau inceputul ... (vezi toată discuția)