avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

un cadru didactic titular intra in concediu medical de sarcina si lauzie pe 22 iunie 2015. Puteti sa-mi spuneti daca ii pot acorda concediu de odihna pe anul scolar 2014-2015 imediat dupa cele 126 zile de concediu medical, inainte de a intra in CCC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:41, 20 Mai 2015
Da, i se poate acorda CO dupa concediu de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in continuarea concediului de maternitate MVoloaga MVoloaga Buna ziua, As dori sa stiu pentru urmatorul caz, cate zile de concediu i se cuvin unui profesor : 1. perioada septembrie - decembrie 2015 - activitate la ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna restant Gabriela Mihai Gabriela Mihai Buna ziua! Imi puteti spune ,va rog,daca imi mai pot lua zilele de concediu de odihna restante din anul 2016 daca in perioada ian-martie 2016 am fost in co ... (vezi toată discuția)
Calcul zile concediu odihna ion_raluca ion_raluca Lucrez in sectorul bugetar, la 01.04.2016 o sa intru in concediu de maternitate. Inainte de acest concediu de maternitate as vrea sa-mi iau si concediul de ... (vezi toată discuția)