avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dispozitie de plata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dispozitie de plata

Buna ziua! Lucrez ca vanzator la o firma care comercializeaza bijuterii, pana luna trecuta ne luam salariile din incasarile care le faceam si scoteam banii din casa cu dispozitie de plata. Incepand de luna asta contabila ne-a zis ca nu mai avem voie sa facem dispozitii de plata si ca salariile le vom lua de la sefii nostri in plic. Este o situatie putin cam nasoala avand in vedere ca nu se prea respecta ziua de salariu . Este adevarat ca exista lege in privinta dispozitiilor de plata? Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 18:25, 20 Mai 2015
Exista o lege complexa, despre felul in care se tine contabilitatea - Legea 82/1991 republicata - legea contabilitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitie de plata mogadaniel2000 mogadaniel2000 Buna ziua! Lucrez ca vanzator la o firma care comercializeaza bijuterii, pana luna trecuta ne luam salariile din incasarile care le faceam si scoteam banii din ... (vezi toată discuția)
Prescriere facturi In ce conditii se pot prescrie facturile mai vechi de 3 ani?Este nevoie de Hotarare AGA - ptr.SRL.? (vezi toată discuția)
Creante si datorii prescrise Conform pct.46/omf1753/2004 nu mai putem scoate din evidenta crentele si datoriile prescrise fara parcurgerea tuturor pasilor judecatoresti pt decontarea ... (vezi toată discuția)