avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii dispozitie de plata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

dispozitie de plata

Buna ziua! Lucrez ca vanzator la o firma care comercializeaza bijuterii, pana luna trecuta ne luam salariile din incasarile care le faceam si scoteam banii din casa cu dispozitie de plata. Incepand de luna asta contabila ne-a zis ca nu mai avem voie sa facem dispozitii de plata si ca salariile le vom lua de la sefii nostri in plic. Este o situatie putin cam nasoala avand in vedere ca nu se prea respecta ziua de salariu . Este adevarat ca exista lege in privinta dispozitiilor de plata? Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: mogadaniel2000 , utilizator 08:37, 21 Mai 2015
Buna ziua,
Salariile se iau pe baza statelor de plata nu pe baza de dispozitii de plata.
Buna ziua! Multumesc mult! Dar incasarile din vanzari pot sa le dau admnistratorului firmei cu dispozitie de plata sau trebuie depuse la banca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitie de plata mogadaniel2000 mogadaniel2000 Buna ziua! Lucrez ca vanzator la o firma care comercializeaza bijuterii, pana luna trecuta ne luam salariile din incasarile care le faceam si scoteam banii ... (vezi toată discuția)
Chitanta, dispozitie de incasare sau monetar? steluta79 steluta79 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Societatea noastra are sediu social si punct de vanzare cu amanuntul. In fiecare seara eu preiau de la vanzatoare o suma de ... (vezi toată discuția)
Neplata/intarzierea salariilor din lipsa de bani a angajatorului GabrielaT GabrielaT Buna ziua, Aduc in discutie o problema de maxima importanta pentru angajatii firmei la care lucrez. Incepand cu luna decembrie 2008, cand au fost concediati ... (vezi toată discuția)