avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism

Buna ziua ! Am vandut acum cativa ani o masina , fara contract de vanzare -cumparare . Nu detin nici un act , doar stiu seria masinii care figureaza la impozit. Ce am de facut sa o pot radia ?Multumesc !
Cel mai recent răspuns: vrani , utilizator 09:48, 22 Mai 2015
Exista mai multe variante de solutionare
Autovehicolul mai este in circultie ?
Verificati la SPR evidenta auto situatia autovehicului,astfel puteti afla daca acesta mai este in evidenta autoritatii
Una dintre variante este sa incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil ca urmare a instrainarii acestuia
Cu declaratia notariala ,solicitati la autorittaea fiscala radierea la cerere,in baza declaratiei notariale
Succes !
Multumesc frumos de raspuns , asa voi face !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autovehicul guzanu guzanu Bună seara, am şi eu o mare problemă şi nu prea ştiu cum să o rezolv. in anul 2012 am vândut un autovehicul cu proces verbal de vânzare-cumpărare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori sa va întreb și dacă ma puteți ajuta ... cornelescule cornelescule Bună ziua. As dori sa va întreb și dacă ma puteți ajuta cu o soluție la următoarea problema. Fiul soției mele a cumpărat o mașină și am fost de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cu probleme Mrn.axel Mrn.axel Buna ziua, Am facut greseala sa dau spre folosinta un autoturism (dacia 1310) acum cativa ani, catre o ruda. Masina a ramas in acte pe numele meu, dar ... (vezi toată discuția)