avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cui revine competenta de anchetare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cui revine competenta de anchetare?

Speta:

Spania, prin INTERPOL anunta Politia Romana despre 5 posibili/suspecti cumparatori de droguri din mai multe judete alte tarii. In speta de fata dosarul va fi analizat de catre Parchetul Bucuresti sau vor fi facut 5 dosare si trimise catre cele 5 judete.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 22:55, 20 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Un singur dosar cercetat in Bucuresti, nu ?
[ link extern ] /

Agentia Nationala Antidrog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedeu de evaluare antidrog tps351 tps351 Acum 8 luni am fost prins de politisti in Vama Veche cu 0.8g marijuana. Am semnat proces verbal. Astazi am primit in posta o scrisoare in care sunt chemat la ... (vezi toată discuția)
Puscarie/amenda/nimic? gedac gedac Acum vreo 2-3 luni am fost chemat de niste prieteni intr-un club din Bucuresti, am zis sa ma duc si fix inainte de a ajunge cu 5 minute m-au sunat prietenii ... (vezi toată discuția)
Va salut. am un dosar penal pe baza consumului de canbis la volan. ... Ptr florin Ptr florin Va salut. Am un dosar penal pe baza consumului de canbis la volan. Dosarul a fost trimis de la Udriste la parchet iar de la parchet la DIICOT. Permisul este ... (vezi toată discuția)