avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procedeu de evaluare antidrog
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procedeu de evaluare antidrog

Acum 8 luni am fost prins de politisti in Vama Veche cu 0.8g marijuana. Am semnat proces verbal. Astazi am primit in posta o scrisoare in care sunt chemat la Agentia Antidrog pentru o procedura de evaluare. Intrebarea mea este, la ce sa ma astept? Testare antidrog? Am citit pe internet si ceva despre o evaluare psihologica etc. De asemenea, daca trec cu bine prin toata evaluarea aceasta si se determina ca voi inceta consumul se droguri, va mai trebui sa merg la audieri si sa angajez avocat pentru a ma apara? Sau vor inceta urmarirea penala si pedeapsa?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Ianuarie 2023
tps351, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:35, 8 Ianuarie 2023
Trebuia sa va puneti aceste intrebari inainte de a consuma droguri.
Gasiti aici informatii utile: [ link extern ]
Despre o cercetare penala gasiti informatii aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie marijuana pentru consum Codros Codros Am avut doua incidente in care am fost oprit de un jardarm si o data de un politist de la diicot in care am fost oprit si prins asupra mea in ambele ... (vezi toată discuția)
Marijuana bogdan12x bogdan12x Am fost prins in luna mai cu un sfert de tigara cu marijuana in ea. Am fost dus la sectie sa dau o declaratie dar fiind foarte stresat de ce se intampla si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil ... tps351 tps351 Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil in vama veche ruland un joint care continea 0.8 grame de marijuana. Eram impreuna cu inca ... (vezi toată discuția)