Observ ca foarte multe persoane chiar daca mint in fata organele de ordine primesc acel "Inculpatul a colaborat (in unele apare cuvantul partial) cu Politia".
Ce trebuie sa fac daca doresc sa primesc acel ceva si eu? Sa fac anumite cereri m-ar ajuta? In speta este vorba despre o fapta pe care eu nu am comis-o (cineva mi-a trimis droguri prin posta sau s-a folosit de identitatea mea pt. a fura acele droguri, ca eu nu am primit nimic).
Mi se pare aiurea ca un mincinos sa primeasca lauda ca a colaborat in timp ce eu, care vrea sa fie sincer...
Nefiind vinovat am zis sa declar doar "Nu recunosc invinuirea ce mi se aduce. Doresc sa-mi pastrez dreptul la tacere".
Ai dat asa declaratia ? E greu cazul la droguri , cauta un avocat prin prieteni sau verifica pe google legile ... sau te poate ajuta un avocat de aici ... de pe forum
Ancheta penala
k1980
Buna ziua,
acum cateva zile am fost chemat la sectie sa raspund unei declaratii date in potriva mea de catre un individ, care a delapidat firma la care lucra ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala
lotica
]n faza de urmarire penala ,am dreptul sa nu dau nici o declaratie la momentul cand voi fi chemata pentru o noua audiere ,daca in acest moment nu mi-am gasit ... (vezi toată discuția)