avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Buna ziua,
Fratele socrului meu a ridicat de la primarie titlul de proprietate.Titlul de proprietate este pe numele socrului meu.Nu este casa parinteasca.Fratele nu vrea sa ii restituie titlul .Ce-i de facut in acesta situatie?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: BULINAIOANA , utilizator 12:03, 21 Mai 2015
Socrul sa solicite eliberarea unui duplicat daca fratele nu vrea sa il dea.

Care sunt motivele pentru care primaria a eliberat titlul unei persoane care nu este titularul titlului de proprietate?
Era prieten foarte bun cu primarul si vrea sa il dea afara din casa in conditiile in care socrul meu l-a adus langa el si ia facut casa fratelui lui.Daca faci bine primesti rau,din pacate.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unui bun inainte de emiterea titlului de proprietate ContSters147428 ContSters147428 In afara de proprietar (titularul ), cine poate cere titlul sau de proprietate, in ce scop, si ce demersuri trebuiess efectuate ? =D> (vezi toată discuția)
Casa construita abuziv pe terenul meu dorutz dorutz Buna seara...incepem..sunt unicul mostenitor al tatalui meu decedat in 1995 de pe urma caruia mia ramas un teren si o casa in intravilan.posed titlul de ... (vezi toată discuția)
Duplicat titlu de proprietate sinad sinad Buna ziua, as dori sa stiu cum pot obtine titlul de proprietate dupa ce titularii sunt decedati de aprox. 20 ani si ei cat au fost in viata nu au facut acte ... (vezi toată discuția)