avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sucesiune falsa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sucesiune falsa

Fratele a lu nevasta afacut sucesiune fara sa anunte pe celal alti frati .Dupa cat tim sa pote depune cerere de anulare sucesiunea.Moltumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 21:11, 20 Mai 2015
avem nevoie de mai multe informatii. ceilalti frati au acceptat succesiunea in termenul legal? au dat declaratii in acest sens la notar ? cand a murit defunctul /defuncta ?
nu au fost citati sa se prezinte la notar pt dezbaterea succesiunii sau nu s-au putut prezenta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune: am deschis un proces de anulare a unui cert. de moștenitor eliberat ... olga2011 olga2011 Am deschis un proces de anulare a unui cert. de moștenitor eliberat din p.c.t nostru de vedere în fals.Suntem 4 frați unul deschide succes.dupa un parinte ... (vezi toată discuția)
Succesiune mamymeu82 mamymeu82 mama mea a decedat in dec 2010,atunci tatal meu si doi frati au fost la notar si au facut succesiune,suntem 5 frati de toti ce s a intamplat cu partea noastra ... (vezi toată discuția)
Acte pe casa vali_91 vali_91 buna ziua asa vrea si eu sa va intreb ceva...daca tatal meu a murit acum 5 ani da maicamea traieste si pe titlu de propietate e trecut el la teren intravilan ... (vezi toată discuția)