Sunt proprietarul unei garsoniere de la etajul 8. De ceva timp ma tot inunda datorita problemelor de la terasa. Administratorul ma tot duce cu vorba, de anul trecut a zis ca repara, acum luna trecuta am reparat tavanele inundate, iar acum la nici o luna am din nou inundatie, vopseaua a inceput sa se scorojeasca. Am asigurare, dar nu stiu daca la nici o luna, ma mai despagubeste. Sunt niste fisuri la coloana de aerisire, iar acum cu ploile din ultima perioada s-a produs nenorocirea.
Vreau sa stiu cum reusesc sa-i determin sa repare afurisita asta de terasa? Cred ca numai in cazul in care ii dau in judecata fac ceva.
Care sunt pasii care trebuie sa-i fac? Am castig de cauza in cazul in care se merge la judecata? Va rog sa-mi dati niste sfaturi ca am ajuns la disperare.
De ce vorbeste toata lumea cu administratorul? Vorbiti intotdeauna cu PRESEDINTELE, Administratorul e un fel de secretara a directorului/ patronului (Ei ii adresati cererea de concediu?) Vorbiti, va sfatuiti cu brokerul si va spune ce aveti de facut.