avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme terasa, cum rezolv cu asociatia?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme terasa, cum rezolv cu asociatia?

Sunt proprietarul unei garsoniere de la etajul 8. De ceva timp ma tot inunda datorita problemelor de la terasa. Administratorul ma tot duce cu vorba, de anul trecut a zis ca repara, acum luna trecuta am reparat tavanele inundate, iar acum la nici o luna am din nou inundatie, vopseaua a inceput sa se scorojeasca. Am asigurare, dar nu stiu daca la nici o luna, ma mai despagubeste. Sunt niste fisuri la coloana de aerisire, iar acum cu ploile din ultima perioada s-a produs nenorocirea.
Vreau sa stiu cum reusesc sa-i determin sa repare afurisita asta de terasa? Cred ca numai in cazul in care ii dau in judecata fac ceva.
Care sunt pasii care trebuie sa-i fac? Am castig de cauza in cazul in care se merge la judecata? Va rog sa-mi dati niste sfaturi ca am ajuns la disperare.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: courvoisier , utilizator 21:49, 20 Mai 2015
Asigurarea ati facut-o pentru a o pune intr-o rama pe perete?

Folositi asigurarea iar asiguratorul va avea grija sa isi recupereze banii de la asociatie. O folositi de cate ori este necesar.
De ce vorbeste toata lumea cu administratorul? Vorbiti intotdeauna cu PRESEDINTELE, Administratorul e un fel de secretara a directorului/ patronului (Ei ii adresati cererea de concediu?) Vorbiti, va sfatuiti cu brokerul si va spune ce aveti de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare locuintei la omniasig claudia_petre87 claudia_petre87 Buna ziua, Am o asigurare AM Plus incheiata la Omniasig. Am platit din 2010 pana in prezent si la sfarsitul anului 2014 am avut o dauna. Desi locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Inundarea vecinului de sub mine hpf2180 hpf2180 De 3 ani de zile ma confrunct cu o problema delicata,sunt acuzat de vecinul de sub mine cum ca il inund.La mine in casa in afara de apa imprastiata cu mopul de ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate pentru partile comune, in bloc fara asociatie de proprietari pcman pcman Bună seara, Am următoarea întrebare: c[b]ine este responsabil pentru administrarea și întreținerea părților comune într-un bloc fără asociație de ... (vezi toată discuția)