avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinerea unei copii de certificat de deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinerea unei copii de certificat de deces

Buna ziua!

Parintii mei se confrunta cu o problema in legatura o succesiune. Un frate mutat intr-o alta regiune a tarii, a murit fara sa lase in urma sa mostenitori sau membri de familie. Stim doar ca a murit in Onesti, iar acum am avea nevoie de certificatul de deces, cu care sa putem proba moartea lui intr-o problema de succesiune. Cum putem proceda sa obtinem acest act?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: nagy_mse , utilizator 15:49, 4 Iulie 2009
Persoana care a declarat decesul a ridicat si certificatul de deces. Daca nu o puteti afla, atunci solicitati un duplicat sau rugati notarul public la care faceti succesiunea sa solicite un extras pentru uzul autoritatilor publice, de la primaria locului de deces.
O varianta ar fi sa va prezentati la ofiterul de stare civila de la primaria Onesti si solicitati duplicat dupa certificatul de deces.
Va multumesc pentru promptitudine cu care ati raspuns acestei intrebari. O vara placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate obtine o copie dupa certificatul de deces? mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Daca puteti sa ma ajutati cu o informatie: Tatal meu a murit in urma cu o luna. Nu a tinut legatura cu copii decat telefonic in ultimii 25 ani. ... (vezi toată discuția)
Succesiune Shaiya Shaiya Tatal meu a decedat in urma cu putin timp, mai exact pe 1 octombrie 2020. In ultimii ani nu am avut o legatura foarte stransa. As dori sa stiu cum pot afla ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor ContSters349035 ContSters349035 Buna ziua, de curand (27.02.2015), fostul sot a decedat , in urma casatoriei a rezultat un copil major acum, care este si singurul sau copil. Fostul sot nu ... (vezi toată discuția)