avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Frati dati in judecata pe rand, in acelasi dosar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Frati dati in judecata pe rand, in acelasi dosar

Buna seara!
Va prezint urmatoarea situatie:

Doi frati sunt proprietarii unui aparament. La un momentdat, unul dintre ei este dat in judecata de catre asociatie. Acesta isi angajeaza avocat si il plateste pentru a-l reprezenta in instant. La scurt timp este dat in judecata is al 2-lea frate, in acelas dosar. Avocatul sustine ca, pentru a-l reprezenta si pe al 2-lea mai trebuie platita o suma de bani.
Intrebarea mea este daca s-a procedat corect cu cererea unei noi sume de bani si daca exista posibilitatea ca al 2-lea frate (cel din urma dat in judecata) sa nu isi angajeze avocat, intrega judecata fiind dusa de catre primul frate, tinand cont ca este vorba de acelasi dosar?

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:50, 25 Mai 2015
Doar daca unul nu a locuit acolo se schimba datele problemei.
In rest nu exista diferentieri sub niciun aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios sim_theo sim_theo In urma cu 3 ani am inaintat o plangere disciplinara ,catre superiorii unui politist care a facut un abuz impotriva mea. S-au luat masuri disciplinare ... (vezi toată discuția)
Mostenire apartament marianvl marianvl Buna ziua.Am o problema legata de o mostenire,mai exact de un apartament cu 3 camere.Suntem 3 frati,tata este decedat din 2005,iar mama de anul ... (vezi toată discuția)
Succesiune defunct fara copii angelica82 angelica82 Buna ziua, Unchiul meu a decedat in 22 aprilie 2016.Nu au copii si matusa mea a inceput actele de succesiune. Din partea unchiului decedat sunt 7 frati ... (vezi toată discuția)