Se poate face o Plângere Penală sau o acţiune în Contencios Administrativ contra unei societăţi de stat (C.E.T.) care e în faliment (lichidare judiciară) din 2013 ? Sau orice altă cale de atac, pentru că am găsit încălcări ale contractului dintre ei şi o Asociaţie de Proprietari, care a dus la păgubirea a minim 5 proprietari, facturaţi în Dec. 2012, pentru 2 camere de 42 mp, cu 1.414 lei (4,6 Gcal.), în loc de maxim 400 lei (1,3 Gcal.), cât au stabilit experţii din domeniu că se poate consuma maxim ? Detalii despre caz, AICI:
[ link extern ]
Am vrea să facem o plângere şi C.E.T.-ului, pe lângă plângerea penală făcută Asociaţiei de Proprietari, principala vinovată de abuz şi neglijenţă în serviciu ! E posibil acest lucru după 2 ani, şi cu această societate în Lichidare Judiciară ?
Se mai poate ataca o firmă de stat (în Penal sau Civil - în Contencios Administrativ) pentru Abuz şi Neglijenţă în Serviciu, aflată în faliment (lichidare judiciară), pentru a le cere şi lor daune, noi constituindu-ne parte civilă ?
Sau rămânem cu Plângerea Penală făcută celor de la Asociaţia de Proprietari, plus un proces Civil în care am fost, culmea, tot noi daţi în judecată de acea Asociaţie, fără a-i deranja pe principalii vinovaţi ?
:hm: