avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Se poate face Plângere Penală (sau în Contencios ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Se poate face Plângere Penală (sau în Contencios Administrativ) contra unei sociatăţi de stat (C.E.T.) care e în faliment (lichidare judiciară) din 2013 ?

Se poate face o Plângere Penală sau o acţiune în Contencios Administrativ contra unei societăţi de stat (C.E.T.) care e în faliment (lichidare judiciară) din 2013 ? Sau orice altă cale de atac, pentru că am găsit încălcări ale contractului dintre ei şi o Asociaţie de Proprietari, care a dus la păgubirea a minim 5 proprietari, facturaţi în Dec. 2012, pentru 2 camere de 42 mp, cu 1.414 lei (4,6 Gcal.), în loc de maxim 400 lei (1,3 Gcal.), cât au stabilit experţii din domeniu că se poate consuma maxim ? Detalii despre caz, AICI: [ link extern ]
Am vrea să facem o plângere şi C.E.T.-ului, pe lângă plângerea penală făcută Asociaţiei de Proprietari, principala vinovată de abuz şi neglijenţă în serviciu ! E posibil acest lucru după 2 ani, şi cu această societate în Lichidare Judiciară ?
Se mai poate ataca o firmă de stat (în Penal sau Civil - în Contencios Administrativ) pentru Abuz şi Neglijenţă în Serviciu, aflată în faliment (lichidare judiciară), pentru a le cere şi lor daune, noi constituindu-ne parte civilă ?
Sau rămânem cu Plângerea Penală făcută celor de la Asociaţia de Proprietari, plus un proces Civil în care am fost, culmea, tot noi daţi în judecată de acea Asociaţie, fără a-i deranja pe principalii vinovaţi ?
:hm:
Ultima modificare: Joi, 21 Mai 2015
rmf, utilizator
Cel mai recent răspuns: rmf , utilizator 20:07, 21 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Din ce ştiu, nu ar fi radiat C.E.T.-ul. Mă mai interesez, dar ştiu că nu şi-au vândut tot ce aveau, pentru recuperarea datoriilor, deci, eu zic că nu e radiată.
Apropo, unde văd situaţia juridică a acestei societăţi aflate în lichidare judiciară, dacă e radiată sau nu ?
Dacă ar fi radiată, chiar să nu se mai poată îndrepta nimeni împotriva lor ? Mai ales că ei au proces cu Asociaţia noastră de Proprietari, pentru nişte restanţe de 40.000 lei.
Am găsit că s-au încălcat multe articole din contractul cu A.P., şi aş vrea în procesul civil intentat să acuz şi pe cei de la C.E.T. pentru neglijenţă în serviciu la facturarea abuzivă a căldurii împotriva a 5 proprietari - recordul istoric a fost de 1.414 lei pentru un apartament cu 2 camere, de 42 mp, în luna Dec. 2012 !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal ca urmare a abuzurilor și a ilegalităților unor incompetenți din asociații. zxc1 zxc1 Pe 29.09.2015 am primul termen pentru un proces penal deschis în urma contestării (plângerii) a două Ordonanțe de clasare a Procurorului de caz a unui ... (vezi toată discuția)
Ce poate păți un avocat dacă a dat pe cineva în judecată nedocumentat, abuziv și fără o minimă precauție în a fi pregătit cu orice fel de dovezi care să-i susțină cauza ? rmf rmf Ce poate păți un avocat dacă a dat pe cineva în judecată nedocumentat, abuziv (chiar inducând în eroare Instanța de Judecată) și fără o ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata ( costuri f mari intretinere ) Vulcan82 Vulcan82 Ma aflu in situatia in care In blocul in care stau din centrul Bucurestiului, imi vin cotele la intretinere pt 1 pers la 2 camere 44 m, pe timpul iernii 500 ... (vezi toată discuția)