Pe 29.09.2015 am primul termen pentru un proces penal deschis în urma contestării (plângerii) a două Ordonanțe de clasare a Procurorului de caz a unui dosar penal făcut împotriva actualei (şi fostei) conduceri a unei Asociații de Proprietari de care aparținem.
Pentru a nu mai scrie foarte mult despre speța în cauză, care e cam stufoasă (dar sunt acolo fapte penale evidente), vedeţi detalii despre abuzurile şi ilegalitățile comise de conducerile succesive ale Asociației le găsiți în detaliu, pe această pagină de Facebook, care zilnic are minim 3 like-uri: „Stop jecmănirii ”blocatarilor” la Utilități prin Asociații de Proprietari” -
[ link extern ]
Datorită faptului că actuala Președintă vrea s-o facă pe mica „dictatoare”, cu toate că știa că Legea e de partea celor 5 proprietari care au fost păgubiți de vechea conducere de până-n 2013 (detaliile care ne dau dreptate le găsiți, „en-gros”, pe acea pagină de Facebook), în loc să dea în judecată conducerea de atunci care a „fentat” legile prin calculul eronat şi abuziv al facturilor la căldură din iarna 2012-2013, a găsit ceva mai simplu (dar abuziv) pentru ea – să dea în judecată exact pe cei păgubiți, nu pe vinovații reali !
Şi cum a făcut-o, prin inducerea în eroare a Instanței de Judecată, scriind chiar în Cererea de Chemare în Judecată minim două informații false (minciuni) ușor de demonstrat – în prima acuza că n-aş fi depus la sediul Asociației Contestație(i) în timp util, conform Legii 230/2007 (în maxim 10 zile) – dar eu am depus nu una, ci zeci de Contestaţii timp de 3-4 ani, la care nu s-a răspuns deloc (alt abuz), noi având copiile acelor Contestaţii, dar cei din A.P. ori le-au pierdut, ori le-au sustras cu scopul de a câștiga fraudulos procesul.
A doua aberaţie incredibilă care au scris-o în Cererea de Chemare în Judecată, a fost aceea că restanțele şi penalizările există din 2011, deci eu sunt rău-platnic !!! Stupoare (pentru cei care conduc Asociația), dovada că nu am datorii (Restanțe + Penalizări) exista chiar sub nasul lor, adică listele originale din lunile în care au apărut acele facturi aberante şi ilegale – vedeţi aici ce restanțe avea ap.9 în dec.2012
Problema e că au cerut Expertiza Contabilă pentru 3-4 ani (din 2011, vă daţi seama cât va costa), în loc să ceară numai din luna Nov.2012, de când au apărut acele aberații de valori arătate, chipurile, de Giga-Calorimetrele Blocului (4,6 Gcal., în loc de maxim posibil stabilit de experţi, de 1,3 GCal). Noi contestăm sumele mai ales pentru 2-3 luni din iarna 2012-2013, când am avut acele anomalii de facturi, logic că le-am contestat.
Pe deasupra, această cucoană cu creierul în bigudiuri care se intitulează ilegal Președintă, a mai făcut o Plângere Penală împotriva celor păgubiţi pentru motivul că ... am adus dovezi ale abuzurilor pe acea pagină de Facebook, şi că am fi instigat la ură ... împotriva conducerii (zic eu, „de partid şi de stat”), dar care conducere ? ... nu actuala, ci fosta, care făcuse erorile cu facturile. Deja cred că v-aţi dat seama că femeia asta nu ştie că există Dreptul la Liberă Exprimare, dar şi Dreptul la Libertatea Conștiinței, înscrise în Constituție şi nu poţi face plângere penală pentru că oarecare aduce dovezi că au fost abuzuri şi ilegalităţi. Chiar polițistul de la Investigații Criminale a clasat urgent dosarul pentru că nu exista niciun cuvânt care să ateste că e ceva în spergulă cu acea pagină de Facebook în care unii proprietari păgubiți îşi demonstrau nevinovăția prin dovezi concludente. ASTA E CURATĂ CENZURĂ SAU INSTIGARE LA CENZURĂ. Oricum, plângerea ei penală o voi cataloga ca DENUNȚ CALOMNIOS.
Din ce v-am spus acum, ce acuzații i-aţi aduce dumneavoastră acestei pseudo-președintă incompetentă ? Că noi deja am făcut destule plângeri sau procese, dar abia se târâie judecată, durează mult.
Cu ce fapte penale să mai acuzăm conducerile A.P., că deja avem zeci de articole (nu glumesc) din codul Penal sau Codul Civil încălcate mai ales de vechea conducere, dar şi actuala caută să-l favorizeze pe vechiul președinte, însă ni s-a clasat de două ori un dosar penal, dar n-am renunțat.
Chiar să nu reuşim să condamnăm astfel de specimene care, cu toate că până şi Consilierii Locali, şi Poliţia le spun că greşesc, dar ei mai abitir comit ilegalităţi şi abuzuri, de zici că sunt apăraţi de cine ştie ce putere ocultă !
Până şi politicienii nu scapă de rigorile legii, dar cei din Asociaţii de Proprietari zici că nu pot păţi în veci nimic, cu toate că se dovedesc că fac abuzuri pe faţă, fără ruşine !
Nicio lege nu-i poate opri în a mai „buzunări” fără ruşine oameni nevinovaţi ?
Unde mai pui că au fost la Cadastru şi au intabulat Dreptul de Ipotecă Legală în valoare de ... în favoarea Asociaţiei, adică un fel de sechestru asigurător, ca şi cum deja cei din Asociație se văd câștigători ai procesului ... care abia a început. Asta e altă dovadă de abuz şi intimidare a noastră !