avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inchidere Linie de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inchidere Linie de credit

Buna ziua,

Imi puteti spune va rog alte modalitati , in afara de achitare, prin care pot inchide o linie de credit ?
Dobanda este enorma iar banca nu doreste in nici un fel sa renunte si spune ca singura metoda este sa fie achitata, cea ce este imposibil din motive financiare .

Orice ajutor este binevenit .
Cel mai recent răspuns: SC QCERT SRL , Consultant resurse umane 07:22, 4 Iulie 2009
gorjdesign a scris:

Buna ziua,

Imi puteti spune va rog alte modalitati , in afara de achitare, prin care pot inchide o linie de credit ?
Dobanda este enorma iar banca nu doreste in nici un fel sa renunte si spune ca singura metoda este sa fie achitata, cea ce este imposibil din motive financiare .

Orice ajutor este binevenit .

Din pacate, cu siguranta nimeni nu a inventat nici o metota sau solutie de dizolvare a unei liniei de credit sau a unei probleme / obligatii. Nu mi-ar strica nici mie un solvent cu proprietati de evaporare si diluare a problemelor.
Dar, dat fiind ca toate sunt provocari la care trebuie sa gasim macar o varianta mai optima, cel mai rezonabil ar fi un alt credit de deyvoltare sau de pentru nevoi personale pe care sa il rambursati in timp.

MULT SUCCES
Se poate transforma linia de credit in credit obisnuit ?
Daca nu aveti cum sa rambursati suma e singura varianta. Totusi nu e vorba de o transformare. Daca nu ati intrat inca in CRB si daca mai conditii de eligibilitate, cereti un credit de nevoi personale care nu trebuie sa il justificati.
Dobanda este foarte mare fiindca este considerata linie de credit, daca ar fi doar credit ar fi mult mai mica .
Dar banca nu accepta sa transforme linia de credit in credit obisnuit. Exista cumva o varianta prin care totusi sa se poate trece la credit ?

Suma este mare de achitat deci un alt credit de nevoi personale nu ar ajuta ..
Din pacate daca indicatorii financiari ai firmei nu sustin prelungirea liniei de credit la care acum toate bancile cer garantii imobiliare reale, si nu aveti cum sa luati credit nici ca persoana fizica, singura varianta e doar "un prieten" care sa va ajute sa inchideti linia de credit cu care sa va intelegeti privind rambursarea sumei..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit YKARD YKARD n anul 2006 am contractat cu o banca un credit de nevoi personale in valoare de 22.500 EUR garantat cu ipoteca pe un apartament,iar in anul 2007 am mai ... (vezi toată discuția)
Linie de credit Leonard Pescaru Leonard Pescaru va rog sa imi spuneti ce inseamna din punct de vedere economic si legislativ termenul de LINIE DE CREDIT. va multumesc! (vezi toată discuția)
Credite + datorii la banci + datorii la stat Enter Enter Buna ziua, Este vorba despre o singura firma, cu datorii la doua banci distincte si la stat. 1. O firma cu cifra de afaceri pe 2008 de 200.000RON, are ... (vezi toată discuția)