avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata impozit teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata impozit teren

Buna ziua.De mai bine de 10 ani platesc impozit pe aproape 5000 mp.Am intrebat la primarie de ce!Mi-au raspuns ca este dreptul meu dupa ceea ce au detinut bunicii,toti succesorii lor platesc.Nu s-a dezbatut succesiunea pe aceste terenuri.Le folosesc neamurile,cei de la primarie stiu.Exista o cale prin care pot obliga primaria sa identifice si sa-mi puna in posesie mp pentru care platesc?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:49, 21 Mai 2015
Dezbateti succesiunea si faceti apoi iesire din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire pinky_26 pinky_26 Bunica mea,decedata, si inca doi frati de ai ei, tot decedati au detinut un teren arabil in Tulcea. Dupa decesul batranilor, acest pamant cam 10 hectare ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac FELEA1979 FELEA1979 buna ziua-as dori sa ma informez.bunicul meu avea o mostenire de 10 ha de teren arabil,copii intrei ei nu au dezbatut mostenirea neavand titlul de propietate. ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate IAMANDI ION IAMANDI ION Buna ziua!In urma unui testament de la o matusa,am primit o suprafata de teren intravilan si o cota de 1\\2 dintr-o casa(nelocuibila)Pana voi face iesirea din ... (vezi toată discuția)