avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de handicap pe card
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de handicap pe card

Buna ziua,

In situatia in care o persoana cu handicap grav doreste sa primeasca indemnizatia intr-un cont bancar(pe card) si nu prin intermediul postasului, ce se poate face? Cum ar trebui sa arate o astfel de cere si unde ar trebui depusa?

Exista posibilitatea ca astfel de cereri sa fie depuse online prin email cu attach?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:53, 3 Septembrie 2023
Bună dimineața.Va rog frumos sa mă scuzați dar chiar am ajuns la capătul puterilor.Sunt persoana cu dizabilități și am oprire pe indemnizație de handicap.Ieri o prietena mi-a pus bani in cont pentru că știa că mă descurc foarte greu cei de la banca Raiffeisen mi ia blocat și pe aceia.Eu sunt persoana singura și am doar acea indemnizație de handicap.Va rog frumos sa mă ajutați și pe mine sa îmi anuleze oprirea.Executorul judecătoresc este Pisculungeanu Vlad Adrian . Va mulțumesc
Dar de ce sunteți executată silit, sunteți datornică la vreun creditor`?
Creditorul are dreptul legal să-și recupereze banii.
Ultima modificare: Duminică, 3 Septembrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept contestatie anemoni anemoni buna ziua, am o bunica care are 80 ani, are dementa mixta, nu mai gandeste, nu vorbeste. in aceasta situatie daca dorim sa facem o contestatie, cine o ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap vladut75 vladut75 IN ANUL 1997,AM FOST IMPLICAT INTRUN ACCIDENT AUTO,IN TIMP CE MA DEPLASAM SPRE LOCUL DE MUNCA FIIND IN MASINA FIRMEI LA CARE LUCRAM,SOFERUL A INTRAT CU MASINA ... (vezi toată discuția)
Card salariu reliana reliana Buna seara! Angajatorul te poate obliga sa renunti la serviciile bancii unde ai contul pentru salariu? Noua conventie, incheiata intre banca si angajator, se ... (vezi toată discuția)