avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Salutare,

Am si eu cateva intrebari. Tatal meu a decedat in urma cu 5 ani, s-a facut succesiunea; luna aceasta a iesit un certificat de proprietate pe numele tatalui pentru un teren. Cum se procedeaza pentru a obtine acte de proprietate pe alte nume? Se redeschide succesiunea? Trebuie mers tot la notarul respectiv?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 20:30, 21 Mai 2015
da, va adresati aceluiasi notar si cereti suplimentarea certificatului de mostenitor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate pe numele bunicilor decedati as aprecia ... Laur94 Laur94 Titlu de Proprietate pe numele bunicilor decedati As aprecia enorm clarificari pentru situatia urmatoare: 1. Titlul de Proprietate pt teren extravilan pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pământul primit de bunici prin legea 18 din 1991 , face parte din moștenire prin testament? ticavol ticavol Bunicii, înainte de deces, au făcut in anul 1986,testament pe numele tatălui meu, iar frații tatălui meu au renunțat la moștenire prin declarație ... (vezi toată discuția)
Supliment succesiune pentru extensie constructie VectorC VectorC Buna ziua. Sunt mostenitorul unei case de vacanta care a apartinut parintilor mei, ambii decedati. Casa a fost construita in 1994 si extinsa in 1998 fara ... (vezi toată discuția)