avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Certificat urbanism-instalare gaze naturale
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Certificat urbanism-instalare gaze naturale

Buna ziua. Pentru obtinerea autorizatiei de constructie coloana pe casa scarii si racorduri aferente aparatmentelor,ne trebuie certificat de urbanism si autorizatie de constructie.Cine merge la primarie pentru a obtine aceste documente,firma prestatoare de servicii instalatii gaze naturale(Rominstal Constanta) sau locatarii blocului unde se executa lucrarile? Va multumesc.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 19:09, 21 Mai 2015
Buna ziua.
Deschideti acest link si veti afla raspunsul la intrebarea dumneavoastra.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temei legal - pentru autorizare construire coloana gaz in scara de bloc BURLACU52 BURLACU52 Am depus cerere de racordare la sistemul de distributie gaze naturale pentru o scara de bloc pe asociatia de proprietari am obtinut acord de acces la sistemul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am întâmpinat următoarea problemă : firma de ... cris1812 cris1812 Bună ziua! Am întâmpinat următoarea problemă : firma de instalații gaze naturale, după îndelungi așteptări(de aproape 3 ani) a instalat coloana de ... (vezi toată discuția)
Centrala de apartament lia19 lia19 Matusa mea locuieste intr-un boc cu zece nivele.Un nou proprietar si-a facut centrala de apartament.A coborat teava de la etajul patru pana la parter.Intrarea ... (vezi toată discuția)