avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cumparat un aparat nefunctional
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cumparat un aparat nefunctional

Am cumparat un aparat de masurat tensiunea, din famacia aflata in incinta spitalului. Am urcat pe sectie si am incercat sa-mi iau temsiunea, constatand ca aparatul nu functioneaza am coborat si l-am returnat dupa numai 15minute. Acum sunt pusa in situatia sa alerg cu el la un centru de reparaturi. Intrucat cutia nu era sigilata, farmacista l-a incercat si ea si nu a functionat, eu doresc un aparat nou. Vanzatoarea refuza. Ce pot face?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaelaw , utilizator 20:04, 22 Mai 2015
Daca detineti bonul/chitanta justificativa,sesizati oficial protectia consumatorului
mihaelaw a scris:
Multumesc, insa aparatul a fost returnat vanzatorului cu rugamintea sa-l schimbe sausa returneze banii, avand in vedere ca nu a fost in posesia mea decat 15 min.



Multumesc ynocentta si cyan pentru ajutorul dat in respectarea regulamentului de forum.

Cyan a scris: Postati mesajul in acelasi loc unde ati deschis topicul prin apasare butonului albastru "Raspunde"

Daca vreti sa modificati mesajul aveti posibilitatea sa il editati timp de 30 de minute prin apasarea butonului "Editeaza"

www.avocatnet.ro/con ...

ynocentta a scris: Rugam respectati regulamentul prezentului forum si nu deschideti concomitent mai multe topicuri cu subiect identic www.avocatnet.ro/con ...
Pentru coerenta raspunsurilor reveniti la topicul initial
Ultima modificare: Vineri, 22 Mai 2015
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Multumesc, cazul s-a rezolvat amiabil co o alta vanzatoare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz schimbare produs intr-o farmacie valih1013 valih1013 Buna seara, problema mea este urmatoarea: sotul meu a cumparat astazi un produs dintr-o farmacie, este vorba de minimartieni. Cand a ajuns acasa am vazut ca nu ... (vezi toată discuția)
Returnare produs cumparat online bia_bia bia_bia Buna ziua, Am cumparat de la o firma care detine un lant de magazine de electrocasnice din Romania si vand produse si online, un aparat de tuns. Cand mi-a ... (vezi toată discuția)
Returnarea medicamentelor. Adela_Vrd Adela_Vrd Buna ziua! Am si eu niste nelamuriri in ceea ce priveste returnarea medicamentelor. Mama mea a cumparat niste medicamente prescrise de medicul de familie, a ... (vezi toată discuția)