avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de stramutare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de stramutare

Buna ziua, va rog mult sa-mi dati un sfat referitor la stramutarea dosarelor civile la o alta instanta egala in grad la alta Curte de Apel daca la Curtea de Apel din Judetul meu cererea a fost respinsa. Am formulat o cerere de stramutare a dosarului la Curtea de Apel din judetul meu, care mi-a respins cererea pronuntindu-se pe un alt numar de dosar. Am mai formulat alta cerere de stramutare la Inalta Curte de Casatie si Justitie care a trimis dosarul tot la Curtea de Apel care a respins din nou cererea. Datorita influentei pe care o au niste intervenienti in interes propriu in tot judetul, carora li s-a admis cererea in principiu cu toate ca nu au calitate procesuala activa (dosarul are ca obiect repunere in termen de obtiune succesorala si constatarea calitatii de mostenitor, iar acesti intervenienti nu sint mostenitori, nu au vocatie succesorala si nu au nici o relatie contractuala cu autorul meu), as dori sa solicit stramutarea dosarului la alta Curte de Apel. Ar mai exista o posibilitate de stramutare a acestui dosar la o alta Curte de Apel? Daca da, unde ar trebui sa depun cererea de stramutare? Cum ar trebui sa procedez in acest sens?M-as bucura pentru un raspuns. Va multumesc, cu respect
Cel mai recent răspuns: gaby83 , utilizator 09:06, 22 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarari judecatoresti contradictorii vasilema vasilema M-am judecat in trei dosare pentru o mostenire dar nu cu mostenitorii(acestia nu au interes) ci cu niste intervenienti in interes propriu care nu sint ... (vezi toată discuția)
Constatarea calitatii de mostenitor ContSters238389 ContSters238389 Am deschis o actiune in instanta \\"constatarea calitatii de mostenitor\\" dupa unchiul meu in concurs cu soti lui decedata si mostenitorii ei. Intrucit toata ... (vezi toată discuția)
Cerere de stramutare vale_li vale_li Buna ziua Am proces de pretentii pe fond si vreau sa fac o cerere de stramutare a dosarului datorita influentei pe care o are avocata partii adverse, insa ... (vezi toată discuția)