M-am judecat in trei dosare pentru o mostenire dar nu cu mostenitorii(acestia nu au interes) ci cu niste intervenienti in interes propriu care nu sint mostenitori dar au obtinut parte din mostenire cu un act sub semnatura privata semnat in fals). In procesul de partaj judiciar si in procesul de sucesiune s-a stabilit ca acestia nu au calitate procesuala, dar in procesul in care am solicitat repunerea in termenul de obtiune succesorala, Instanta a stabilit ca acestia au calitate procesuala. Cum se poate ca in doua dosare s-a stabilit ca acesti intervenienti nu au calitate procesuala (sentintele fiind mentinute si de instantele de recurs), iar in dosarul cu repunerea in termenul de obtiune, s-a stabilit (si in instanta de fond si cea din apel) ca acesti intervenienti au calitate procesuala. Fiind vorba de aceiasi mostenire respectiv de acelasi obiect, parti si cauza, consider hotararile se contrazic intre ele. Unde pot sa sesizez aceste aspecte?
Cerere de stramutare
gaby83
Buna ziua, va rog mult sa-mi dati un sfat referitor la stramutarea dosarelor civile la o alta instanta egala in grad la alta Curte de Apel daca la Curtea de ... (vezi toată discuția)