avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarari judecatoresti contradictorii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarari judecatoresti contradictorii

M-am judecat in trei dosare pentru o mostenire dar nu cu mostenitorii(acestia nu au interes) ci cu niste intervenienti in interes propriu care nu sint mostenitori dar au obtinut parte din mostenire cu un act sub semnatura privata semnat in fals). In procesul de partaj judiciar si in procesul de sucesiune s-a stabilit ca acestia nu au calitate procesuala, dar in procesul in care am solicitat repunerea in termenul de obtiune succesorala, Instanta a stabilit ca acestia au calitate procesuala. Cum se poate ca in doua dosare s-a stabilit ca acesti intervenienti nu au calitate procesuala (sentintele fiind mentinute si de instantele de recurs), iar in dosarul cu repunerea in termenul de obtiune, s-a stabilit (si in instanta de fond si cea din apel) ca acesti intervenienti au calitate procesuala. Fiind vorba de aceiasi mostenire respectiv de acelasi obiect, parti si cauza, consider hotararile se contrazic intre ele. Unde pot sa sesizez aceste aspecte?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:31, 14 Februarie 2017
Ar trebuie analizate toate hotărârile și toate considerentele.
Altfel nu se poate ghici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de stramutare gaby83 gaby83 Buna ziua, va rog mult sa-mi dati un sfat referitor la stramutarea dosarelor civile la o alta instanta egala in grad la alta Curte de Apel daca la Curtea de ... (vezi toată discuția)
Constatarea calitatii de mostenitor ContSters238389 ContSters238389 Am deschis o actiune in instanta \\"constatarea calitatii de mostenitor\\" dupa unchiul meu in concurs cu soti lui decedata si mostenitorii ei. Intrucit toata ... (vezi toată discuția)
Cerere de interventie ContSters238389 ContSters238389 Am avut un proces \\"stabilirea calitatii de mostenitor\\" in care au intervenit niste cumparatori care au cumparat mostenirea ce mi se cuvenea cu acte false. ... (vezi toată discuția)