avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit banca

Buna ziua, doresc si eu un raspuns va rog frumos.
Am un credit pentru consum la care mai am de achitat suma de 441 lei. pe toata perioada creditului mi-au perceput comision de administrare de 30 de lei pe luna la o rata lunara de 200 de le. Vreau sa imi recuperez comisionul acesta in instanta si vreau sa stiu daca achit cei 441 de lei ramasi mai pot merge in instanata sau trebuie sa fie creditul in derulare ptr. a incepe demersurile?
Mai concret daca se achita un credit mai sunt sanse de recuperare a comisionului in instanta ?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters320906 , utilizator 12:50, 25 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Din punctul meu de vedere puteți plăti liniștită. Chiar dacă s-a încheiat contractul de credit, puteți solicita anularea clauzelor abuzive și implicit restituirea comisionului de administrare.

Platiti, si introduceti actiune ulterior.

Daca nu platiti, riscati sa fiti si raportata ca rau platnic, in Biroul de Credit.
Macar asa, daca veti mai avea nevoie de alte credite nu va blocati situatia, inainte de rezolvarea dosarului in instanta.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt sanse de recuperare comision administrare bcr? maraz maraz Din 2009 am luat un credit de nevoi pers.in valoare de 20500 lei.Este normal si legal sa platesc lunar comision de administrare de 71,58 lei?Am o rata fixa de ... (vezi toată discuția)
Oug 50 ninel_d ninel_d Buna ziua,in urma sesizari adresate OPC privind perceperea in continuare de catre banca a comisionului de risc si a faptului ca banca nu a ales un comision ... (vezi toată discuția)
Card banca mariusbt1 mariusbt1 buna ziua.am facut acum 1 an un card la banca si am avut niste amenzi iar fiscul a spus bancii sa ami opreasca orice suma de bani care ami intra pe card.am ... (vezi toată discuția)