avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obtinere grupa de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obtinere grupa de munca

Buna ziua
Doresc sa aflu daca exista posibilitatea de obtinere de grupa de munca acum inainte de pensionare pentru o activitate desfasurata in trecut 1980-1990 intr un domeniu periculos - in speta pompier la o fabrica de mobila si chibrituri - conducerea de atunci nu a incadrat aceasta activitatea in grupa II a

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:07, 22 Mai 2015
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati cu o cerere scrisa institutiei si sa solicitati o adeverinta din care sa rezulte atat salariile si sporurile obtinute cat si grupa de munca.
Daca nu va raspund asa cum solicitati va veti putea adresa si instantei.
Daca nu s-a incadrat activitatea in grupa de munca, nu prea aveti cum sa obtineti o astfel de adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupe de munca pusa2mimi pusa2mimi Am o intrebare cel putin bizara: persoana X a lucrat in perioada 1986-1993 la o fabrica de utilaj greu, unde pe langa zgomotul infernal care era in hala se ... (vezi toată discuția)
Incadrare grupa ii de munca Brokeru22 Brokeru22 Mama lucreaza in cadrul unui Serviciu de Ambulanta. Munca desfasurata in perioada martie 1990-aprilie 2001 a fost incadrata in grupa II de munca, are ... (vezi toată discuția)
Sporuri neplatite gabi1955 gabi1955 Buna ziua! Va expun si eu pe scurt problema mea. Am lucrat în perioada 1978-1989 într-o fabrica de confecții textile (îmbrăcăminte), având calificarea ... (vezi toată discuția)