avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Auto inmatriculata in 2006 in ro. vreau sa o transcriu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Auto inmatriculata in 2006 in ro. vreau sa o transcriu pe mine fara taxa

am cumparat o masina si vreu sa o inscriu pe mine in circulatie .Dar terebuie sa platesc taxa din nou ce soluti mai sunt ?
Cel mai recent răspuns: AndrasM , utilizator 11:46, 24 Mai 2015
spargi o banca sau dai in cap sa faci rost de un sac de bani sa poti sa platesti taxa. Porcii aia daca ar putea ne-ar vinde si rinichii doar sa aibe ei ce fura. Alta solutie e sa mergi la bg , dar si acolo nu scapi fara vreo 600 eur , bine masina o sa fie pe numele tau nu cum era pe vremuri, dar totusi nu stiu daca e cea mai buna solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari auto la preturi exagerate diverse912 diverse912 Buna ziua. Imi cer scuze in avans pentru lipsa de notiuni privitoare la lege. Situatia e urmatoarea: am 23 ani si sunt proprietarul unui Logan din 2007. ... (vezi toată discuția)
Instrainare autoturism ionelsighireanu ionelsighireanu Scuze pentru revenire,dar voi fi mai concis: Am un autoturism Dacia 1310 din 96 de care nu mai am nevoie si trebuie sa-l casez sau radiez de la ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ilegala? ciprianul ciprianul Buna ziua! mai este valabila taxa auto? vreau sa inscriu masina si pe net gasesc variante gen (platesti taxa , dai statul in judecata si primesti banii). e ... (vezi toată discuția)