avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalizari de intarziere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalizari de intarziere

buna ziua
am de achitat catre o firma penalizari datorate intarzierilor de plata a facturilor.va rog sa mi spune ti ce prevede legea si daca exista un termen de plata a penalizarilor.

multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:24, 24 Mai 2015
Toate detaliile asupra penalizarilor le aveti scrise in contract. Trebuie, atat firma, cat si dv. sa respectati termenii contractului.
va multumesc pentru raspuns.in contract nu se specifica perioada de achitare a penalitatilor.mentionez ca facturile
au fost achitate total dar cu intarziere.
Numai firma va poate raspunde la intrebare.
valcosta a scris:
mentionez ca facturile au fost achitate total dar cu intarziere.

La fiecare plata ce ati facut-o, cu intrziere asa cum spuneti, furnizorul a putut sa stinga o parte din debit si o parte din penalizari.
Furnizorul v-a instiintat cumva ca debitul estre "zero", ca mai aveti de plata doar penalizari sau altceva de acest gen? Intreb pentru ceea ce ati afirmat in citatul preluat de mine: facturi achitate total.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati facturi caldura ion damaschin ion damaschin Buna ziua, O asociatie datoreaza catre societatea furnizoare de utilitati o suma de bani destul de mare provenita din anul 2003. In 2009 aceasta firma a ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii georgetb georgetb Buna seara. Am o firma care a ramas cu ceva datorii la distribuitori in valoare de 2100 ron,acestia din urma au bagat firma in insolventa si aceasta mi-a ... (vezi toată discuția)
Penalizari de la furnizor pentru o asociatie de proprietari preda7 preda7 cine poate verifica documentele unei asociatiil de proprietari(avem neclaritati cu plata unor penalitati din anul 2005 luna martie:( care au fost platite de ... (vezi toată discuția)