avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citare DNA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citare DNA

Buna ziua.

Va rog sa ma lamureasca si pe mine cineva asupra urmatoarei situatii: am depus plangere penala la DNA, ei m-au citat ca martor la prima audiere si mi-au zis ca au gresit pe citatie, sunt de fapt parte vatamata, nu martor. Acum iar am primit citatie tot cu calitatea de martor. Eu am depus plangere penala in legatura cu fapte care m-au lezat direct si nemijlocit. De ce DNA joaca alba-neagra cu calitatea in dosar? Nu cunosc nici acum partile dupa mai mult de un an de cand am depus plangerea? Fac presiuni? Eu asa le percep, ca pe presiuni majore. Avocatii nu imi raspund la intrebari, nimeni nu vrea sa se bage intr-un dosar la DNA nici daca eu sunt partea vatamata. E o praxtica a DNA-ului sa cheme pe toata lumea martor?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:27, 24 Mai 2015
Nu mi se pare o problema reala, posibil sa fi gresit pe citatatie, dvs cand veti da declaratie o sa vi se comunice calitatea, precum si drepturile si obligatiile.
Se poate si asa dar este oricum dubios...
In general se sican eaza cand se procedeaza asa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu că reclamantul să se deplaseze la domiciliul pârâtului pentru declarații la poliție? aadinuta aadinuta Buna seara tuturor. Am depus o plângere penală împotriva fostului soț pentru amenințarea cu moartea și șantaj. Cei de la poliție m-au sunat și au ... (vezi toată discuția)
Reprogramare parchet, citatia n-a ajuns la timp aidu aidu M-au citat la parchet sa dau declaratie in legatura cu o plangere ce am formulat-o. A sosit posta... dupa data programata. Cu amenintare de amenda. Am scris ... (vezi toată discuția)