avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... repercursiuni ANAF
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

repercursiuni ANAF

Am si eu 3 camere pentru inchiriat vara in Vama Veche, intr-o casa batraneasca. Ce pot risca daca nu declar ca primesc vara turisti? Mentionez ca de cativa ani inchiriez dar slabut ca e casa veche si nu se inghesuie turistii si in plus nu dau cu pret mare. Problema este ca m-am interesat pe la vecini si taxa la primarie e mare nu stiu daca scot banii astia toata vara.
Cu respect astept raspunsuri sau niste solutii ca sa ma coste mai ieftin.
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 12:56, 24 Mai 2015
Buna ziua,

Nedeclararea veniturilor constituie evaziune fiscala. Poate ca e mare taxa de avizare.. dar ati fi in legalitate...

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa particulara inchiriata in scop turistic doar in sezon estival . ziarediverse ziarediverse Un cetatean din Vama Veche , bineintentionat d.p.d.v al legalitatii , are o casa particulara si doreste ca in perioada de sezon estival , iulie-august, ... (vezi toată discuția)
Pensiune bionut1983 bionut1983 sunt posesorul unei case de vacanta la mare pe care o inchiriez si se tot zvoneste ca din vara asta circula fiscul deghizatii in turisti pentru a fi in ... (vezi toată discuția)
Contract comodat între soți pentru închiriere în scop turistic ... Adrian Pintea Adrian Pintea Contract comodat între soți pentru închiriere în scop turistic Casa cu un etaj este de tip locuință colectivă, așa este autorizația de construcție, ... (vezi toată discuția)