avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Legea falimentului personal
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Legea falimentului personal

Ce se va intampla cu datornicii care au fost preluati de firmele de recuperare si valoarea creditului datorat bancilor a fost dublata sau triplata de firmele de recuperare, in lipsa unui contract semnat cu recuperatorii...(numai trimitand adrese prin posta si anuntand sumele datorate lor).
De exemplu: o persoana fizica nu a mai putut sa isi platesca creditul de 10000lei la banca. Dupa ceva timp, s-a trezit cu scrisoare de la Kruk ca are de plata 20000 lei la ei....asa fara nici o instiintare, fara nici un angajament semnat cu Kruk.
Acest tip de datornici in aceasta situatie cum vor fi afectati de legea falimetului personal? cu stim, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 20:32, 24 Mai 2015
Asteptati sa apara textul legal in Monitorul Oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită alex2411 alex2411 Am primit o scrisoare de executare silită de la un birou de avocatură. Totul a început cu un credit de 33.000 de lei la BCR. Ratele nu s-au mai putut plăti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, un frate de-al meu a facut un angajament de plata ... Mary-Mar Mary-Mar Buna ziua, Un frate de-al meu a facut un angajament de plata cu cei de la Kruk, in urma unui imprumut de la BCR pe care nu a reusit sa-l plateasca. In urma cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita carmen51 carmen51 Buna seara In 2006 am contractat 2 credite de la o banca. Din 2010 am intrat in somaj si nu am mai putut sa-mi achit ratele iar banca mi-a cesionat creditele ... (vezi toată discuția)