avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata utilitati chirias
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata utilitati chirias

Buna seara.
Acum o sapt am reziliat contractul de inhiriere a unui imobil de comun acord cu proprietarul.Astazi m a amenintat ca nu voi iesi pe poarta pana cand nu voi plati la zi utilitatile, in special curentul. Tin sa mentionez ca am primit facturi cu data scadenta pe 25.06, iar eu voi parasi locstia saptamana asta. Intrebarea este...sunt obligata sa achit toate facturile pana la parasirea locatiei sau pana la data scadenta desi contractul a fost reziliat? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:03, 25 Mai 2015
Se impune sa achitati facturile aferente perioadei in care ati locuit efectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarul refuza restituirea garantei platita de chirias just.rain just.rain Buna seara, Pana acum 2 luni am locuit intr-un apartament, iar cand m-am mutat proprietarul a refuzat sa-mi inapoieze garantia, pe motiv ca ultima intretinere ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat/salubrizare mariuspopa1 mariuspopa1 Buna ziua am sa fiu scurt si la obiect. Am locuit in chirie in orasul Constanta timp de un an(2013). Acum cateva zile am primit la adresa din buletin respectiv ... (vezi toată discuția)
Chirias fara contract Mihut Andrada Mihut Andrada Buna,am stat in chirie 4 luni dupa care ma dat afara si acum cere si 150 cica pentru apa si gaz care au fost deja platit fara sa vad o chitanta sau ... (vezi toată discuția)