avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... datorii le distribuitor de energie electrica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

datorii le distribuitor de energie electrica

Din 2002 nu am mai platit lumine, ca nu locuiesc acolo, (contractul de lumine este pe alt nume). S-a acumulat o datorie de peste 4000 RON. prin mostenire casa revine la 4 mostentori. Lumina a fost "taiata" in 2003. Ce se mai intampla cu aceasta datorie. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: renata_c , utilizator 12:36, 1 Iulie 2009
cand se va dezbate mostenirea la notar, acesta va spune mostenitorilor care accepta succesiunea ca factura de lumina face parte din pasivul mostenirii, iar acestia sunt obligati sa o achite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata datoriilor celui decedat lami lami Pe scurt : M-am despartit de sotul meu in 2002 dar in 2013 cu hotarare de divort , eu revenind la numele purtat anterior . Avem un baiat de 28 ani . Baiatul a ... (vezi toată discuția)
Executare silita / mostenire babu2 babu2 Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie: Bunica a acumulat datorii la cheltuielile de bloc de circa 3000 ron si a fost actionata in instanta de catre ... (vezi toată discuția)
Restanta la electrica inainte de dezbaterea succesiunii cine plateste ? geoct geoct cand tata a decedat era o datorie de 4500 ron la curent la o casa dupa decesul lui aceasta a mai crescut cu 2000 de ron deoarece mama nu a mai platit curentul ... (vezi toată discuția)