avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia exclusiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia exclusiva

buna ziua , mentionez ca am fost casatorita am un copil iar acum am divortat si in urma procesului am obtinut custodia exclusiva a copilului,deoarece tatal are mai dificultati in consumul drogurilor si acum esti la inchisoare,intrebarea mea este ,daca am obtinut aceasta custodie exclusiva pot trece copilul pe numele meu? deoarece nu vreau ca acesta sa ii influenteze viata intr-un mod negativ pe viitor. va multumesc o zi buna!
Procedura si acte necesare, gasiti in link.
[ link extern ]
Prima data trebuie sa gasiti un motiv temeinic sau mai multe , aveti in link exemple, al dvs cred ca e la.. altele. Compuneti o cerere cat de bine argumentata puteti.
Apoi va trebuie o dovada ca tatal nu e de acord. Scrieti-i acolo unde e.. poate va raspunde.
Daca tatal nu e de acord, poate hotari Autoritatea tutelara. Daca nu hotaraste cum vreti dvs, va puteti adresa instantei.
Poate ca ar trebui sa mai aveti rabdare ca sa stiti si dorinta copilului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua..exista vreo soluție de a schimba numele de familie ... Melania17 Melania17 Buna ziua..exista vreo soluție de a schimba numele de familie al copilului meu care este al fostului concubin cu numele mamei de familie? Nu ma interesează ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume PRO7 PRO7 Buna ziua! Subiect:vrem sa schimbam numele de Familie al fetitei noastre! Noi avem nume românesc (POPESCU) ,suntem căsătoriți de doi ani si fetița ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume copil elena74-74 elena74-74 Buna ziua ..as dori si eu o informatiee,,,,sunt divortata de 4 ani si am o fetita de 6 ani.. am custodia fetitei mele...fostul trebuie sa-mi plateasca pensia ... (vezi toată discuția)