avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gestionar cu probleme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gestionar cu probleme

Buna ziua
Daca un gestiona pleaca de la o firma si apare cu lipsuri destul de mari, prin ce metoda se poate reupera suma respectiva?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 14:21, 1 Iulie 2009
Se promoveaza o actiune la tribunal, sectia litigii de munca, pentru antrenarea raspunderii patrimoniale a fostului angajat. Actiunea trebuie promovata in termen de 3 ani.
Raport de inventariere al unui revizor, incheiat la data plecarii fostului gestionar, si promovarea unei actiuni de angajare a raspunderii patrimoniale a fostului angajat, in temeiul dispozitiilor Codului Muncii.
Corecta aceasta masura , insa nu trebuie ca si fostul angajat sa fie anuntat?....nu trebuie mai intai sa se demonstreze ca lipsa in gestiune se datoreaza in principal fostului angajat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire salariu pentru lipsa in gestiune kinder_doina kinder_doina Buna ziua!Lucrez la un Magazin alimentar si in fiecare saptamana facem inventar.dupa inventar semnam niste declaratii.pana acum nu prea au iesit bine ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde pentru minus in gestiune? stef1980 stef1980 Problema mea este urmatoarea din luna 09 2011 lucrez la o societate ca si gestionar dar am fost angajata cu forme legale doar din luna ianuarie a acestui an ... (vezi toată discuția)
Despre gestiune....ajutati-ma va rog ca nu mai inteleg nimic simovely simovely Lucrez intr-o gestiune de materiale, apartinand unei firme. La inceput am fost 3 gestionari, iar in urma cu cateva luni, unul dintre gestionari a fost promovat ... (vezi toată discuția)