avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... RESTITUIRE PERMIS
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

RESTITUIRE PERMIS

Am fost prins cu un scuter neinmatriculat permisul mi l.au luat de atunci am primit dovada cu drept de conducere 15. acum am primit acasa hotararea judecatoreasca in care scrie neinceperea urmaririi penale. vreau sa stiu daca pot sa imi iau permisul acum. va multumesc
Banuiesc ca atunci v-au si amendat ,deci acolo scrie foarte clar (in procesul verbal) pe cate luni v-a fost suspendat permisul ! Dupa perioada aceea,va puteti bucura din nou de permisul de conducere din moment ce s-a decis ca nu e cazul urmarii penale !
Numai bine !
Cred ca ati primit ordonanta procurorului care a dispus renuntarea la urmarire penala.
Mergeti cu ordonanta si dovada, la serviciul circulatie sa va ridicati permisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire permis, rezolutie procuror pimp9001 pimp9001 Buna ziua, in martie am fost oprit de politie cu un moped neinregistrat, mi-au retinut permisul de conducere cat.b, si au intocmit dosar...ieri a venit ... (vezi toată discuția)
Condus auto neînmatriculat - confirmare renuntare urmarire penala AlexDZN AlexDZN Am avut un dosar penal(condus scuter 49cc neînmatriculat) pana in aceasta zi, am fost la judecătorie si am confirmat renunțare la urmărirea penală. In ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool la volan crisu_10 crisu_10 buna ziua.am permisul retinut pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.am primit solutia de la procuror cu scoatere de sub urmarire.intrebarea mea ... (vezi toată discuția)