avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anularea unei decizii definitive si irevocabile
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anularea unei decizii definitive si irevocabile

In anul 2009 am fost sanctionat cu 10% pe 3 luni pt. producerea unui prejudiciu unitatii . In anul 2013 , Raportul Curtii de Conturi a Romaniei intocmit pt. perioada 2009-2012 nu pune in evidenta asa-zisul prejudiciu retinut in sarcina subsemnatului dar Raportul a fost contestat in instanta de catre unitate pt. alte motive , fara legatura cu subsemnatul . Este posibila o actiune in revizuire in momentul in care Raportul devine definitiv si irevocabil ?! Mentionez ca nu exista vreo Decizie de imputare sau un alt act contabil-financiar care sa stea la baza sanctiunii !
Cel mai recent răspuns: Carmen Stan , Avocat 10:15, 27 Mai 2015
Ati fost sanctionat illegal si abuziv. Acea masura se putea dispune doar in baza unei cercetari disciplinare, cu drept de contestatie in termen legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinerile salariale revernio revernio Buna seara. 1. Se poate ataca si pe ce cale (pe ce cai) o sanctiune disciplinara acordata de angajator, constand in retinerea pe timp de 1 luna a 5% din ... (vezi toată discuția)
Cercetare discilplinara roxynice roxynice In data de 28.01.2013 a avut loc cercetarea disciplinara, s-au dat declaratii s-au semnat aceste declaratii de catre comisia de cercetare si de catre persoana ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa primesc raportul comisiei de disciplina? marianapruteanu marianapruteanu In urma unei reclamatii am fost sanctionata de catre comisia de disciplina din scoala, cu observatie scrisa.Solicitand conducerii scolii copie de pe raportul ... (vezi toată discuția)