avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca cu continut eronat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca cu continut eronat

in anul 2005 matusa mea a cerut un partaj succesoral fata de de cei 2 frati ,mama mea si un unchi in legatura cu un teren mostenit de la parinti.s-a emis o hotarare judecatoreasca prin care se consfintea invoiala partilor ,dar in redactarea actului,s-a strecurat o greseala in ceea ce priveste locul unde se afla terenul respectiv(instanta nu a respectat inscrisul din titlul de proprietate).acum mama mea vrea sa instraineze terenul prin act de vanzare cumparare si am observat eroarea.va rog sa-mi spuneti ce trebuie facut,mama mea avand 89 de ani se descurca mai greu in legi.multumesc
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 15:38, 27 Mai 2015
Adresati-va instantei respective cu o cerere de "indreptare eroare materiala".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare in certificatul de mostenitor dariad dariad In certificatul de mostenitor al sotului s-a strecurat o greseala pe care am observat-o abia acum, dupa mai multi ani. Intrucat documentul depus la dosarul ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi modificata o eroare de nume intr-un titlu de proprietate ligiasmeureanu ligiasmeureanu In anul 2005 primaria localitatii unde locuieste mama mea a emis titlu de proprietate pt mostenitorii bunicului meu,mama ,matusa si fratele lor.am observat ca ... (vezi toată discuția)
Acte din 1933 - teren gigelas gigelas Buna ziua, Am intrat in posesia unui act de vanzare-cumparare,prin care bunicul meu a cumparat 2/3 din terenul detinut de tatal acestuia inainte de deces. ... (vezi toată discuția)