avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum poate fi modificata o eroare de nume intr-un titlu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum poate fi modificata o eroare de nume intr-un titlu de proprietate

In anul 2005 primaria localitatii unde locuieste mama mea a emis titlu de proprietate pt mostenitorii bunicului meu,mama ,matusa si fratele lor.am observat ca s-a strecurat o gresala,gresindu-se numele fratelui lor.la momentul respectiv primaria a emis o adeverinta prin care se recunostea gresala,mentionand corect numele.de curand matusa mea a decedat, mama fratele ei si fiul decedatei au dorit deschiderea succesunii pentru iesirea din indiviziune.notarul ne-a explicat ca nu poate face nimic actul respectiv fiind gresit,iar adeverinta emisa de primarie nu este valabila.imi puteti spune ce este de facut.?mama mea are 92 de ani,iar unchiul 87.nu vor putea merge la multele termene daca se actioneaza in justitie primaria care a gresit exista o alta varianta?multumesc
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 00:08, 19 Mai 2018
Va rog ,nu imi poate raspunde nimeni la aceasta intrebare..?
Buna seara!

Aici veti afla mai multe detalii, poate vor fi de ajutor.
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune deeagav99 deeagav99 buna ziua am cateva intrebari va rog sa-mi raspundeti daca se poate. Bunicul meu a decedat acum 4 ani (avea succesiunea facuta dupa bunica el ramanand unic ... (vezi toată discuția)
Unchiul si/sau verisorul? koko2010 koko2010 Va rog un raspuns. Cum se face succesiunea in cazul in care decedatul nu mai are ca rude in viata decat 2 persoane aflate in cea de.a patra categorie de ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren intravilan PopescuDanutzTeo PopescuDanutzTeo Buna ziua tuturor. Ok sa va explic situatia ... ...este vorba de un teren intravilan pe care matusa mea doreste sa-l vanda. Mentionez de la inceput toate ... (vezi toată discuția)