avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresata

Buna seara,
As dori sa stiu si eu daca am fost batuta de o vecina si familia acesteia aici ma refer la 4 copii intre 12 si 18 ani si am facut plangere la politie cu certificat medico legal pe 14-15 zile deoarece am suferit o fractura de piramida nazala multiple vanatai si umflaturi la nivelul capului ce sanse am in instanta si cam ce daune se cer in acest caz?Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 01:09, 28 Mai 2015
Buna seara!

Aveti sanse. Daca aveti martori, si mai bine...Daune morale cereti cat mai mult...de obicei instanta le injumatateste, sau mai rau...

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certficat medico-legal Ionel Constantin Ionel Constantin buna seara la toti de pe acest site..am si eu o intrebare...am fost batut foarte rau si in urma acestei batai am capul saprt in doau locuri unul dintre ... (vezi toată discuția)
Pot solicita daune pentru accidentul suferit in magazin? anamamirea anamamirea Intr-o zi am fost la unul din marile centre comerciale si am vrut sa ma uit la un produs, care mi-a cazut in cap, pe fata si mi-a fisurat nasul. As vrea sa ii ... (vezi toată discuția)
Despagubiri la 23-25 zile de îngrijiri medicale Marynela85 Marynela85 Ce suma as putea cere la 23-25 zile de îngrijiri medicale.am fost victima unei agresiuni(lovit la picior,cap,și fractura piramida nazala). (vezi toată discuția)