avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... legea insolventei persoanelor fizice
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

legea insolventei persoanelor fizice

o persoana fizica care a avut o intreprindere individuala si in urma unui control de la fisc a ramas cu datorie la stat pe persoana fizica,poate apela la un lichidator sa poata beneficia de noua lege a insolventei persoanelor fizice?( mentionez ca in urma controlului intreprinderea individuala a intrat in faliment si a fost radiata de la registrul comertului)
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:13, 28 Mai 2015
Asteptati sa se promulge legea si sa fie publicata in M.Of.
Legea intra in vigoare la 6 luni de la publicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare. akitadolf akitadolf Buna ziua. In data de 20iunie 2006 firma la care am fost unic asociat a fost radiata cu lichidare prin insolventa.In 2009 mi s-a pus poprire pe pensie pe ... (vezi toată discuția)
Radiere firma Estic Estic Buna ziua. O mica intrebare. E vorba de un SRL, unic asociat, fara datorii. Daca firma a fost radiata, ce trebuie facut pentru ca patrimoniul sa ajunga in ... (vezi toată discuția)
Radiere intreprindere individuala alex_g alex_g Buna ziua Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un sfat. Am o Intreprindere Individuala care de-a lungul timpului, din cauza nerentabilitatii, a general ... (vezi toată discuția)