avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TESTAMENT modificat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TESTAMENT modificat

Paratul impotriva caruia am depus plangere pentru ocupare abuziva , se prevaleaza de un testament in care este vizibila cu ochiul liber o stersatura , care reprezinta marimea unuei laturi a unui teren,, verificand la arhivele statului ,interventia asupra originalului este adevarata!pot invoca acest lucru in folosul meu!cum obtin o copie dupa testamentul original al paratului!!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:13, 28 Mai 2015
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va inscrieti in fals in privinta acelui testament.
Se va solicita de catre instanta originalul de la camera notarilor publici si atunci veti vedea adevarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O nelamurire! razvandicu razvandicu Fostul meu patron a modificat o anume data de pe o dispozitie si a folosit-o impotriva mea...eu am originalul si vreau sa il acuz de fals si uz de ... (vezi toată discuția)
Copia testamentului original a fost falsificata marin 33 marin 33 Buna ziua, Ma judec cu un vecin care mi-a ocupat abuziv un teren de cca 700mp.El sustine ca testamentul lui il indreptateste la acest lucru ... (vezi toată discuția)
Defaimare inscris adiadiadi adiadiadi Buna seara . In cazul in care defaimez un inscris ca fiind fals din punct de vedere al continutului sau la data trimiterii sale fara a cunoaste ... (vezi toată discuția)