avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cand se semneaza decizia de concediere?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cand se semneaza decizia de concediere?

Buna,vreau sa ma ajutati si pe mine intr-o problema,de fapt mai mult o nelamurire.
Cand sa semnez decizia de concediere emisa de angajator,inainte sa le trimita la itm(cele 3 exemplare),sau dupa ce le inregistreza la itm?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Filimon Aurel , utilizator 20:23, 1 Iulie 2009
Decizia de concediere nu se semneaza de catre angajat....insa se prevede ca ea se comunica salariatului, iar comunicarea se poate face fie prin posta cu comfirmare de primire , fie se da personal angajatului, acesta semnand de primire.
Pe data de 29-06-2009,am avut de efectuat ultima zi din preaviz.Astazi am fost chemat sa mi dea decizia de concediere.Acolo mi sa dat trei exemplare ,nestampilate, nesemnate de angajator sa le semnez.Am refuzat sa semnez fara sa- mi dea si mie un exemplar
La refuzul meu de a le semna,mi-a spus ca in situatia data nu poate sa le trimita la itm, fiindca nu le primesc fara semnatura angajatului. Pot sa stau linistit?Mentionez ca doar pentru preaviz am dus,, lupte crancene"cu ei .De cand le-am cerut salariul compensator,nu-i mai recunosc.Multumesc mult
:offtopic:
Cred ca user-ul s-a referit la faptul semnarii in sensul ca i-a la cunostinta de decizie si nu in alt sens.

# Filimon Aurel
Decizia de concediere sau de incetare a c.i.m. se poate duce la ITM si fara semnatura salariatului ca a luat la cunostinta de continutul acesteia.
Este bine ca nu ati semnat acea decizie care nu poarta semnatura conducerii angajatorului.
Multumesc mult de tot.

O seara buna,va doresc
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie concediere UA UA Buna ziua, Acum ceva timp am primit preavizul de concediere prin posta . Preavizul a inceput sa curga din momentul receptiei plicului. Ulterior dupa ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere Vioreld Vioreld daca un salariat nu semneaza decizia de concediere (desfiintare post), eu trebuie sa i-o trimit la adresa lui, cu confirmare de primire? si I.T.M. imi ... (vezi toată discuția)
De ce nu semneaza stat de plata? ionny ionny ceea ce nu inteleg este de ce nu semneaza stat se plata din moment ce are CIM,avand in vedere faptul ca firma are doar 2 angajati?iar angajatorul refuza sa-i ... (vezi toată discuția)