avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Laptop in service
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Laptop in service

Buna ziua,

Va contactez in legatura cu un laptop lasat intr-un service!
Problema laptopului este ca s-au varsat lichide pe placa de baza.. El functiona pe orice dispozitiv extern (prin cablu HDMI ex: monitor, televizor).
Dupa ce l-am lasat in service... am primit telefon si mi s-a comunicat ca s-a intervenit pe placa de baza in vederea solutionarii problemei si acum nu mai functioneaza nici pe un dispozitiv extern si ca singura solutie este schimbarea placii de baza.
As dori sa stiu cum se poate rezolva problema avand in vedere ca acum "e stricat la propriu".

Va multumesc pentru orice raspuns.
Deci e vorba de un prim diagnostic, nu unul vechi. Si pentru aceeasi problema, din cate inteleg. De asemenea inteleg ca dupa ce ati varsat lichid pe tastatura l-ati mai folosit iar scopul diagnosticarii a fost sa vedeti cam cat v-ar costa reparatia. Poate nu am priceput exact despre ce e vorba dar si dvs. sunteti zgarcit cu informatiile :)

Daca am inteles bine si eu au efectuat interventii care nu le-au fost cerute ati putea incerca o reclamatie la ANPC. Nu stiu ce succes ati avea insa faceti-o si la pretentii scrieti ca doriti sa vi se aduca laptopul in starea in care l-ati predat in service: functional pe dispozitive externe. Afirmatia inregistrata ''oricum se strica de tot intr-un final'' va poate folosi ca dovada ca nu era nefunctional cand l-ati dus, mentionati-o. Ideea e ca s-a stricat ''de tot'' la ei, nu la dvs.

Aveti aici un ghid de intocmire a unei reclamatii:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Laptop stricat de catre cei din service, ce pot face? Costi_0 Costi_0 Buna ziua, am si eu o problema in legatura cu reparatia unui laptop. CONTEXT: Am fost cu acesta la un service autorizat pentru a il repara (Salut IT), l-am ... (vezi toată discuția)
Inlocuire piese laptop fara garantie anamaria1234 anamaria1234 Buna tuturor, Recent am varsat lichid pe laptopul meu si l-am dus imediat la servicceul autorizat X din Bucuresti. Acestia mi-au comunicat ca anumite ... (vezi toată discuția)
Buna ziua stimați juriști, o întrebare. În urmă cu aproximativ ... Dinamo44 Dinamo44 Buna ziua stimați juriști, o întrebare. În urmă cu aproximativ doi ani, o cunoștință m-a recomandat unei persoane să-i repar laptopul. În primă ... (vezi toată discuția)