avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Probleme asociatie proprietari
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Probleme asociatie proprietari

Buna seara.
Daca nu am scris unde trebuie cer scuze.
Problema mea cu asociatie de locatari sta in felul urmator: cei de la asociatie m-au dat in judecata si au cerut 10000 lei cheltuieli intretinere + penalitati. Am castigat in instanta si am fost pus sa platesc 3000 lei intretinere + penalitati. Problema mea a venit ulterior cand am constatat ca cei de la asociatie nu scad de pe fisa diferenta de 7000 lei...au zis ca nu au cadru legal...nu au lege care sa anuleze acei 7000 lei.
Va sunt recunoscator daca ma lamureste si pe mine cineva.
M
ultumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:36, 28 Mai 2015
Cadrul legal este tocmai hotararea judecatoreasca definitiva prin care se constata un debit mult mai mic decat cel afisat in liste.

Adresati o cerere scrisa in acest sens presedintelui asociatiei.
Pai tocmai asta este problema...presedintele de asociatie nu vrea sa stearga cei 7000 lei.
Ii faceti o instiintare prin care il informati ca contestati lista de plata in care apare suma de 7000 lei si ca il veti actiona in instanta pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti.
Daca nu vrea sa o primeasca o trimiteti prin posta cu confirmare de primire.
Ultima modificare: Joi, 28 Mai 2015
cyan, moderator
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa respecte hotararea instantei de judecata
Daca presedintele asociatiei refuza sa respecte hotararea instantei de judecata,sesizati oficial serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primarie
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul si presedintele ionescuneguramihai ionescuneguramihai adm. de bloc a sustras suma de 7000 lei. si-a recunoscut fapta si a facut un angajament de plata in 4 luni restituie suma. mai are rost sa facem plingere ... (vezi toată discuția)
Am probleme cu administratora de bloc unde ma indrumati sa merg, la primarie nu am primit nici un fel de ajutor! Gabriel Toth Gabriel Toth De foarte multa vreme, ma confrunt cu probleme uriase privind plata intretinerii la bloc din culpa administratorei, cui sa ma adresez, am 7000 de lei ... (vezi toată discuția)
Pe cine sa chem in judecata??? Manole Dumitru Manole Dumitru 1). M - am judecat cu Asoc de Prop. pentru o suma de bani pe care eu nu o datoram, obiect de judecata (actiune in constatare); Instanta constata \"..ca eu nu ... (vezi toată discuția)